dinsdag 27 maart 2012

Zalmfilet met geitenkaas

Voor 4 personen:

-4 zalmfilets of zalmmootjes
-1 rolletje geitenkaas
-krop ruccola
-200gr kerstomaatjes
-1 citroen
-verse kruiden: 2 el oregano, 2 el peterselie, 1 el marjolein
-30 gr geroosterde pijnboompitten
-3 el olijfolie
-2 el maisolie
-1 el frambozenazijn
Peper en Zout

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°.
Rasp de citroen en pers m uit. Meng het citroensap met met de olijfolie.
Schik de zalmfilets in een ingevette ovenschotel en verdeel er de citroenolie over.
Snij de geitenkaas in plakjes en verdeel ze over de zalm. Bestrooi met de kruiden, peper en zout. Zet 15 minuten in de oven.
Was de ruccola, halveer de tomaatjes en meng ze.
Maak een dressing van de maisolie, frambozenazijn, peper en zout. Maak er een slaatje van voor bij de zalm.

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten